Corona-update: Koop uw vis vanuit huis.

In verband met de actuele adviezen van de Nederlandse overheid als gevolg van het corona virus, biedt Pefa alle kopers op de Nederlandse visveilingen de mogelijkheid om vanuit huis te kopen.

Indien u koper bent in de veiling van Den Helder, Den Oever, Stellendam of Colijnsplaat, kunt u een email sturen naar servicedesk@pefa.com met daarin uw loginnaam in de mijnzaal, uw kopersnummer en telefoonnummer. Een van onze medewerkers neemt dan contact met u op om de software te installeren.

Als koper in de mijnzaal van Scheveningen of IJmuiden kunt u vanaf heden, met uw eigen loginnaam en wachtwoord, inloggen op de website van Pefa (www.pefa.com) en daar de software starten. Stap voor stap instructies, kunt u via deze link vinden. https://www.pefa.com/nl/handleiding/pefa-auction-clock/how-to-start/

Ook kunt u de app van Pefa downloaden en de software installeren op uw telefoon of tablet. Zoek hiervoor in uw store naar “Pefa Auction Clock”. Ook in de app kunt u met uw eigen loginnaam inloggen.

Kopers die al over een abonnement van Pefa beschikken, kunnen ook contact opnemen met de servicedesk voor een tijdelijke uitbreiding van het abonnement.

Wij hopen op deze manier een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het verder terugdringen van het Corona virus.